magisk avslutning på Idre Fjäll

Idre Fjäll visade sig från sin allra bästa sida under söndagens tävlingar - elva minusgrader och ett gnistrande vackert vinterlandskap välkomnade åkare, sponsorer och publik.

På damidan lyckades inte Lisa Andersson följa upp lördagens fina fjärde plats och åkte ut i kvartsfinalen. Sandra Näslund körde bra under dagen fram till semifinalen där det tog stopp. Starkast för dagen var Fanny Smith, Schweiz följt av den kanadensiska duon Brittany Phelan och Kelsey Serwa.

På herrsidan visade Victor Öhling Norberg att VM-formen är på gång och körde bra under hela dagen. Finalplatsen säkrades via imponerande åkning i kvarts- och i semi-final. Väl framme i finalen tog VÖN:s dag slut med en vurpa och där Jean Fredric Chapuis, Daniel Traxler och Romain Detraz fick kliva upp på pallen.

En fantastisk söndag fick avsluta tävlingarna på Idre Fjäll och vi tackar åkare, publik och sponsorer för ett fantastiskt arrangemang.

Vi tackar åkare, sponsorer och publik för en fantastisk helg.

välkommen till AUDI FIS SKICROSS WORLD CUP IdRE FJÄLL

Vi på Idre Fjäll är stolta över att i vinter stå som värd för två fantastiska och underhållande evenemang - världscupen i skicross och världscupen i speedski. Arrangemangen bjuder på massor av fart och action. Sverige har dessutom två av världens bästa landslag inom dessa sporter, vilket gör det ännu roligare att följa tävlingarna på plats.

Tävlingarna följer du via FIS hemsida eller på SVT!


Skicka e-post till oss
Pernilla Wiberg Hotel på Facebook

IDRE FJÄLL

Box 202, 790 91 Idre​

Telefon: +46 760 063 696

E-post: info@idrefjall.se